Balfour Place

This project was a luxury refurbishment of a ground and basement level apartment in Mayfair. During the works we installed all new AC and mechanical ventilation as well as completely re-wiring the property. Bedrooms were fitted with bespoke joinery, which was designed to take wall paper finishes to match each room. Bathrooms received full tanking and electric under floor heating, before being finished with marble, brassware from Lefroy Brooks, a bespoke shower screen and a waterproof television screen. The existing stair was removed and renewed in oak. The main living area was treated for damp and new windows and external doors installed. The floor was finished in prime grade oak flooring and the room finished by a specialist decorator. In addition to this we installed a new orangery in the rear garden attached to the lounge area.